Ohm Festival

Bewaar je ticket voor Ohm Festival 2021!

Support je favoriete Delftse onderonsje en bewaar je ticket voor Ohm Festival 2021. Volgend jaar zijn we er echt en we hopen jullie allemaal ook! 🧡 #SAVEYOURTICKET #SAVEYOURFESTIVAL

Posted by Ohm Festival on Thursday, 30 April 2020

Kun jij ook niet wachten tot het Ohm festival van start gaat? Vraag je jezelf alleen nog af hoe je hier moet komen? Dan ben je bij Busje Delen aan het juiste adres. Wij regelen namelijk het vervoer van en naar het Ohm festival voor jou en jouw vrienden. We rijden vanuit jouw stad naar het Ohm festival toe. Vervolgens wachten wij tot jij en je vrienden helemaal zijn uitgefeest en brengen jullie daarna veilig thuis. Op deze manier is Busje Delen niet alleen erg gezellig maar ook extra voordelig. We wachten tot het iedereen is uitgefeest. Op deze manier hoef jij je niet namelijk druk te maken over het halen van de laatste trein terug, of gebruik te maken van dure taxi ritten.

Op onze website vind je busritten van en naar het Ohm festival. Om gebruik te maken van een festivalbus schrijf je je in, je kiest vervolgens de gewenste ophaallocatie en wij zorgen ervoor dat jij veilig van en naar het Ohm festival gebracht wordt. Staat jouw stad er niet tussen? Maak je geen zorgen. Wanneer je genoeg mensen op weet te trommelen vanaf dezelfde locatie komen wij namelijk langs jouw gewenste ophaallocatie die je kan toevoegen. Deel het evenement daarom met jouw vrienden via Facebook, Instagram en Whatsapp. Zo kan ook jij gebruik maken van Busje Delen en onbezorgd genieten tot de laatste minuut van het Ohm festival. Wacht niet langer en geniet van de service van Busje Delen voor de leukste festivalervaring!