Soenda Indoor

Hoewel het zonnige weer nog even op zich laat wachten, staat het festivalseizoen alweer bijna voor de deur. Jij hebt natuurlijk ook super veel zin in Soenda Indoor, maar hoe bereik je het festival? Reizen met het openbaar vervoer naar Soenda Indoor is vaak lastig; het openbaar vervoer kan vaak een ramp zijn. Regel daarom een Soenda Indoor bus via Busje Delen! Dit is makkelijk, voordelig en snel.

Hoe het regelen van een bus voor Soenda Indoor werkt? Simpel: meld je aan op deze website en kies een voor jou gunstige locatie om vanaf te vertrekken. Wanneer er genoeg aanmeldingen zijn voor een bepaalde locatie, vervoert een bus jullie naar Soenda Indoor. De Soenda Indoor bussen hebben uiteraard een eigen chauffeur, waardoor niemand van jullie bob hoeft te zijn! Jij kan dus dansen tot je erbij neervalt, terwijl de chauffeur van Busje Delen rustig op jullie wacht. Onderweg zit je ook nog eens comfortabel met je vrienden in de bus en haasten voor die laatste trein zit er ook niet bij. Na afloop worden jullie netjes afgezet (de volle buik moeten jullie zelf regelen!).

Een Busje Delen is al helemaal makkelijk vanuit grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Nijmegen. Hoe eerder mensen zich aanmelden, des te eerder kunnen wij alles regelen voor de Soenda Indoor bus. Deel de link die je van Busje Delen krijgt dus met zo veel mogelijk mensen. Dit kan je het beste doen met je vrienden en via de Facebook pagina van Soenda Indoor zelf.