Evenementen Info

18hrs logo - Evenementen Info

Heb je al zin in een dag en nacht raven op 18hrs Festival? Maar heb je geen zin in het nemen van een trein en bus van en naar het festival? Dan is Busje Delen de oplossing voor jou. Wij, van Busje delen leveren een compleet geregelde reis vanaf een gunstige locatie voor jou naar 18hrs Festival en brengen je ook weer veilig naar huis. Met onze festivalbussen naar 18hrs hoef je niet in een volle bus te zitten en te stressen om de laatste trein. Bij Busje Delen wordt er een rechtstreekse reis geregeld voor het hoogste comfort zodat je zonder stress kan genieten van 18hrs Festival.

Bekijk nu!

909 Festival 2020 - Evenementen Info

Heb je al kaartjes voor 909 Festival maar geen zin om met het openbaar vervoer ernaartoe te reizen? Busje Delen regelt de heen- en terugreis naar het 909 Festival. Zo heb je de zekerheid dat je heerlijk kan genieten van het festival zonder dat je hoeft op te letten of je niet je laatste trein mist, want de 909 Festival bus vertrekt pas als je helemaal uitgefeest bent. Neem vooral je vrienden mee. Je kunt van tevoren plaatsen reserveren om er zeker van te zijn dat je met al je vrienden bij het festival terecht komt. Festival vervoer is met Busje Delen gezellig en voordelig.

Bekijk nu!

Amsterdam Open Air 2020 - Evenementen Info

Ga je één dag of beide dagen naar Amsterdam Open Air en heb je geen zin om te moeten rijden of met het ov te gaan? Dan is Busje Delen iets voor jou! Wij halen je op bij een gunstige locatie en brengen je thuis wanneer jij helemaal uitgefeest bent. Zo kun je optimaal genieten van het Amsterdam Open Air Festival zonder te moeten denken aan vervoer, ‘wie is de bob?’ of het halen van de laatste trein. Check op de site of er al een bus rijdt vanaf jou stad. Staat jouw stad er nog niet tussen? Dan kun je deze gemakkelijke toevoegen en delen met vrienden!

Bekijk nu!

Awakenings Easter Saturday By Day 2020 - Evenementen Info

Deze zomer is het weer tijd voor één- of zelfs twee dagen Awakenings Festival. Lijkt het je nou fijn om een geregelde busreis te hebben naar het festival vanaf een locatie bij jou in de buurt en ook weer veilig thuis te worden gebracht na Awakenings festival? Dit is namelijk wat Busje Delen doet, we rijden vanaf verschillende grote steden in Nederland om festivalgangers van Awakenings Festival op te halen en weer thuis te brengen. Het enige wat je hoeft te doen is op tijd bij de ophaallocatie te zijn. Kijk op de site of er al een bus rijdt of maak zelf een rit aan!

Bekijk nu!

Best Kept Secret Festival 2020 - Evenementen Info

Ga jij dit jaar naar het Best Kept Secret Festival in de Beekse Bergen en heb je niet zo’n zin om met het ov te gaan? Dan is Busje Delen de ideale match met jou. Met onze bussen voor Best Kept Secret Festival rijden wij met jou naar het festival en weer terug. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over het vervoer, kun je tot het einde blijven feesten en kom je veilig thuis. Vergeet jouw busrit niet te delen op Facebook, Instagram en Whatsapp zodat jij met de gezelligste mensen naar het Best Kept Secret Festival kunt reizen met Busje Delen. Check op de site of er al een bus rijdt of maak zelf een rit aan!

Bekijk nu!

Cartel Kingsday 2020 - Evenementen Info

Zoek jij nog vervoer naar Cartel Kingsday festival en heb je geen zin om in dat verschrikkelijke openbaar vervoer te zitten? Busje Delen verzorgt jouw heen- en terugreis naar Cartel Festival. Zeker op een drukke dag als Koningsdag is het fijn om zeker te kunnen zijn van goed vervoer. Met onze Cartel festivalbussen, hoef jij niet bang te zijn dat je te laat op het festival komt of net te laat bent om de laatste trein terug te pakken. Wij zullen wachten tot jij helemaal uitgefeest bent en brengen je weer netjes thuis. Je kunt je plek van tevoren reserveren, zodat je zeker weet dat je vervoer hebt naar het Cartel Kingday.

Bekijk nu!

De Zon 2020 - Evenementen Info

Heb je ook zo’n zin in de zon? Maar nog meer in de Zon Festival op pinksterzondag? Wij ook, want wij hebben het geluk jullie feestbeesten daar af te zetten met een festivalbus van Busje Delen. Naar een festival gaan is leuk, maar de reis is vaak moeilijk te regelen. Het openbaar vervoer is altijd druk, ook moet je niet vergeten over te stappen of je ov op te laden en als je met de auto gaat moet iemand zich altijd opofferen om te bobben. Maar raak niet gedemotiveerd, bij Busje Delen kan je vanaf verschillende ophaallocaties vertrekken naar het festival en we halen je op wanneer je echt helemaal uitgefeest bent.

Bekijk nu!

Dekmantel 2020 - Evenementen Info

Ga jij vier dagen, drie dagen, twee dagen of één dag naar Dekmantel Festival? En wil je een onbezorgde reis heen en terug van het festival zonder te stressen over het ov of het parkeren van je auto? Dat kan nu! Wij van Busje Delen verzorgen busreizen vanaf verschillende steden rechtstreeks naar Dekmantel Festival en weer veilig terug naar huis. Stel dat het festival uitloopt of je langer wilt blijven hoef je je geen zorgen te maken, wij wachten op je. Het enige wat je hoeft te doen is op tijd bij de opgegeven ophaallocatie te staan en wij verzorgen de rest. Je makkelijk een plekje in de bus reserveren op onze site!

Bekijk nu!

DGTL Amsterdam 2020 - Evenementen Info

Ga jij dit jaar tijdens het paasweekend naar het DGTL festival in Amsterdam, maar weet je nog niet precies wat je qua vervoer doet? Dan is Busje Delen de ideale match met jou. Met onze bussen voor DGTL festival rijden wij met jou naar het festival en weer terug. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over het vervoer naar DGTL en kom je veilig thuis. Heel simpel en snel kun je op deze site jouw rit reserveren voor jou en je vrienden. Delen is ook handig zodat jij met de gezelligste mensen naar DGTL kan. Meld je dus nu aan, zodat je over het vervoer niet meer na hoeft te denken. Wij regelen alles voor jou en je vrienden!

Bekijk nu!

Diynamic Festival 2020 - Evenementen Info

Heb jij al kaarten gekocht voor Diynamic Festival, maar nog geen idee hoe je daar moet komen en daarna thuiskomt? Dan ben je bij Busje Delen aan het juiste adres. Wij verzorgen je volledige heen- en terugreis naar Diynamic Festival. Vanaf verschillende locaties rijden we jou en je vrienden met de bus naar Diynamic Festival. Wij halen je op zodra je helemaal uitgefeest bent, geen stress meer om de laatste trein te halen. Staat jouw stad er niet tussen? Geen probleem, je kunt zelf een locatie toevoegen. Zodra er genoeg mensen vertrekken vanaf dat punt komt Busje Delen met de festivalbus om je op te halen.

Bekijk nu!

Down The Rabbit Hole 2020 - Evenementen Info

Heb je al zin in een lekker lang weekend dansen op Down the Rabbit Hole Festival? Wij hebben de beste manier om daar te komen, namelijk met de festivalbussen van Busje Delen. Wij regelen je reis van en naar Down the Rabbit Hole Festival voor je. Je hoeft je alleen aan te melden op de website. Kies uit alle ophaallocaties vanaf waar jij opgehaald wilt worden en dan regelen wij de rest. Op deze manier kan je zo brak zijn als je maar wilt na drie dagen feesten op Down the Rabbit Hole Festival en hoef je niet in een overvolle bus of trein te zitten. Wij brengen je veilig thuis wanneer jij uitgefeest bent.

Bekijk nu!

Geheime Liefde 2020 - Evenementen Info

Heb jij al kaartjes voor Geheime Liefde, maar weet je nog niet hoe je er gaat komen? Busje Delen verzorgt festivalvervoer naar Geheime Liefde. Met onze festivalbussen kun jij met een gerust hart met ons meerijden en hoef je je geen zorgen te maken over hoe je thuis gaat komen. Want zeg nou zelf; op het openbaar vervoer kun je niet rekenen. Wil je met ons meerijden? Schrijf je dan nu in op onze site. Staat jouw dorp of stad er nog niet tussen? Voeg dan eenvoudig en snel deze aan het lijstje toe. Samen kunnen we er dan voor zorgen dat we ook vanuit jouw stad of dorp kunnen gaan rijden met onze bussen.

Bekijk nu!

Into The Great Wide Open 2020 - Evenementen Info

De tijd gaat snel want binnenkort is het weer tijd voor het culturele Into The Great Wide Open Festival waar je kan genieten van muziek, film en kunst voor jong en oud. Om de festival ervaring zo soepel mogelijk te maken hebben wij van Busje Delen een service van bussen die je rechtstreeks brengen naar Into The Great Wide Open Festival vanaf een locatie gunstig voor jou. Stel dat je niet in de buurt van Vlieland woont is dit de ideale oplossing. Busje Delen heeft locaties over heel Nederland waar je uit kan kiezen en brengt je rechtstreeks naar het festival vanaf de gekozen locatie voor het hoogste comfort.

Bekijk nu!

Lente Kabinet logo - Evenementen Info

Het is al bijna lente en je weet wat dat betekent; tijd voor het Lente Kabinet Festival. Maar hoe kom je op het festival en ook weer thuis terecht zonder te stressen over je reis en maximaal te kunnen genieten? Met Busje Delen kun je het vervoer naar het Lente Kabinet Festival makkelijker maken dan ooit. Geen stress over de laatste trein halen, wij halen je op wanneer jij en je vrienden helemaal uitgefeest zijn en brengen jullie veilig thuis. Wij rijden vanaf verschillende groten steden naar het festival? Staat jij stad er nog niet tussen? Voeg dat zelf jouw eigen stad toe! Zo rijd je gemakkelijk met Busje Delen.

Bekijk nu!

Loveland 2020 - Evenementen Info

Heb jij al tickets gekocht voor Loveland maar nog geen idee hoe je daar gaat komen? Busje Delen kan je hierbij helpen! Met onze festivalbussen is zowel je heen- als terugreis geregeld. We hebben verschillende ophaallocaties over heel Nederland. Vanaf daar rijden we rechtstreeks naar Loveland Festival zodat je zo snel mogelijk kan feesten. Pas als je helemaal uitgefeest bent rijden we weg van het festival. Zo hoef je niet te stressen over het halen van de trein, het zitten in een drukke bus of uitvechten wie de bob is. Busje Delen geeft het hoogste comfort zodat je volop kan genieten van Loveland.

Bekijk nu!

Loveland Van Oranje 2020 - Evenementen Info

De festivalbussen van Busje Delen brengen je naar Loveland van Oranje en brengen je ook weer naar huis. Op Koningsdag is het ook dit jaar weer tijd voor Loveland van Oranje. Een goed excuus om op je vrije dag los te gaan op jouw favoriete muziek. Een minder goed excuus om niet helemaal los te gaan is dat je nog moet rijden. Daarom verzorgen wij de ideale festivalbussen naar Loveland van Oranje. We brengen je natuurlijk ook weer thuis na afloop. Zo kun jij optimaal genieten en hoef je je geen zorgen te maken over het vervoer en of je nog wel veilig thuiskomt. Meld je aan via deze site!

Bekijk nu!

Lowlands 2020 - Evenementen Info

Heb jij al zin in een weekend los gaan tijdens Lowlands Festival? Na een heel weekend dansen en meezingen wil je natuurlijk een comfortabele reis naar huis zonder te stressen over wie de auto bestuurt, volle treinen en bussen en het dragen van al je spullen. Hiervoor is Busje Delen de oplossing. Met Busje Delen kan je vanaf een gunstige locatie opgehaald worden en rechtstreeks gebracht worden naar Lowlands. Na afloop staat er ook een festivalbus gereed om jou en je vrienden weer veilig thuis te brengen. Wij regelen de reis voor jou, zodat je volop kan genieten van Lowlands Festival.

Bekijk nu!

Music On Festival 2020 - Evenementen Info

Heb jij al kaarten voor het Music On Festival, maar weet je nog niet hoe je van en naar deze locatie toe moet komen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen je volledige heen- en terugreis naar het Music On festival. Wanneer je jouw busrit boekt met Busje Delen weet je dus zeker dat je veilig thuis komt. Met onze bussen rijden wij langs verschillende grote steden om andere feestgangers naar het festival te brengen. Zo is de Music On festivalbus is niet alleen erg gezellig, ook kom jij zo extra voordelig op de festival locatie van. Boek snel je tickets en ben verzekerd van vervoer van en naar het Music On festival.

Bekijk nu!

Mystic Garden 2020 - Evenementen Info

Heb jij een kaartje kunnen bemachtigen voor het uitverkochte Mystic Garden Festival, en ben je nog opzoek naar een fijne manier om van en naar het festival toe te reizen? Dan is Busje Delen iets voor jou! Busje Delen is een service waarbij wij vanuit verschillende steden festivalgangers naar het festival brengen en ook weer ophalen. Niet in overvolle bussen of treinen zitten van en naar het festival, maar een speciaal geregelde bus die direct van jouw stad naar Mystic Garden Festival rijdt, en weer terug! Check op de site van Busje Delen of jouw rit er al op staat of voeg jouw eigen rit toe!

Bekijk nu!

Ohm Festival 2020 - Evenementen Info

Kun jij ook niet wachten tot het Ohm festival van start gaat? Vraag je jezelf alleen nog af hoe je hier moet komen? Dan ben je bij Busje Delen aan het juiste adres. Wij regelen namelijk het vervoer van en naar het Ohm festival voor jou en jouw vrienden. We rijden vanuit jouw stad naar het Ohm festival toe. Vervolgens wachten wij tot jij en je vrienden helemaal zijn uitgefeest en brengen jullie daarna veilig thuis. Op deze manier is Busje Delen niet alleen erg gezellig maar ook extra voordelig. We wachten tot het iedereen is uitgefeest. Zo heb je een chille heen- en terugreis met Busje Delen!

Bekijk nu!

Oranjebloesem 2020 - Evenementen Info

Geen zin in een rommelmarkt op Koningsdag? Wat dacht je van de lekkerste house en techno en alleen maar leuke mensen bij Oranjebloesem! Op 27 april in het Olympisch stadion in Amsterdam barst de bloesem los en kun je heel de dag keihard feesten. Bedenk je wel dat je niet de enige bent die Koningsdag in Amsterdam wil vieren. Het OV zit ieder jaar weer bomvol. Gelukkig komen wij met Busje Delen ook naar Oranjebloesem en kun je dus met ons meerijden. Ga naar de site van Busje Delen en schrijf jezelf in. Vanaf de grote steden rijden er sowieso festivalbussen, maar je kunt ook zelf je vertrekplaats inschrijven.

Bekijk nu!

Soenda 2020 2.0 - Evenementen Info

Ben jij van plan om samen met jouw vrienden los te gaan op het Soenda Festival? Maak dan gebruik van de service van Busje Delen. Wij zorgen er namelijk voor dat jij van en naar het Soenda festival wordt gebracht. Zo hoef jij je niet druk te maken over hoe je er gaat komen, en hoe laat je naar huis moet gaan. Wij wachten namelijk tot jij helemaal bent uitgefeest en brengen je daarna veilig thuis. Dat is waar Busje Delen voor staat. Met onze bussen rijden wij vanuit verschillende steden naar het Soenda festival. Wil jij gebruik van de service van Busje Delen? Schijf je dan snel in op de website!

Bekijk nu!

Soenda Indoor 2020 1 - Evenementen Info

Hoewel het zonnige weer nog even op zich laat wachten, staat het festivalseizoen alweer bijna voor de deur. Jij hebt natuurlijk ook super veel zin in Soenda Indoor, maar hoe bereik je het festival? Regel een Soenda Indoor bus via Busje Delen! Dit is makkelijk, voordelig en snel. Hoe het regelen van een bus voor Soenda Indoor werkt? Simpel: meld je aan op de website van Busje Delen en kies een voor jou gunstige locatie om vanaf te vertrekken. Wanneer er genoeg aanmeldingen zijn voor een bepaalde locatie, vervoert een bus jullie naar Soenda Indoor. Check of jouw rit al op de site staat!

Bekijk nu!

The Monastery 2020 - Evenementen Info

The Monastery Festival komt er weer aan. Een lang weekend vol spiritualiteit, dansen, workshops volgen en mensen ontmoeten. Van zo’n festival wil je natuurlijk helemaal genieten zonder te hoeven stressen over de reis naar huis. Bij Busje Delen kan je vanaf een locatie die gunstig is voor jou reizen naar The Monastery Festival en na afloop brengen we je ook weer thuis. Zo kan je volop genieten van het magische Monastery Festival met al je vrienden. Wij verzorgen een rechtstreekse reis zodat je zo snel mogelijk bij het festival bent met het hoogste comfort en zo relaxed mogelijk terug naar huis kan.

Bekijk nu!

Toffler Festival 2020 - Evenementen Info

Kun jij ook niet wachten tot het Toffler Festival van start gaat? Alleen vraag je jezelf af hoe je hier moet komen? Dan ben je bij Busje Delen aan het juiste adres! Wij regelen namelijk het vervoer van en naar Toffler voor jou en jouw vrienden. Op deze manier hoef jij je niet druk te maken over het halen van de laatste trein, of gebruik te maken van dure taxi ritten. Met de festivalbussen van Busje Delen brengen we jullie naar het Toffler Festival en brengen we jullie na afloop weer naar huis. Zo kunnen jullie lekker feesten en hoeven jullie je geen zorgen te maken over de reis.

Bekijk nu!

Verknipt Festival 2020 - Evenementen Info

Binnenkort is het weer zover, Verknipt Festival is er weer. Heerlijk dansen in de zon en genieten van de zomer. Dan wil je helemaal niet moeten stressen over hoe je daar gaat komen. Trein pakken, autorijden, parkeerplaats vinden, wie is de bob spelen. Daar hebben wij een oplossing voor. Busje Delen is de manier om naar Verknipt te reizen zonder te hoeven stressen over vervoer. Wij pikken je op vanaf een door jou gekozen locatie en brengen je ook weer veilig thuis. Wij verzorgen een relaxte heen- en terugreis voor jou en je vrienden!

Bekijk nu!

Vunzige Deuntjes Festival 2020 - Evenementen Info

Deze zomer is Vunzige Deuntjes Festival weer in Nederland. Lijkt het je nou leuk om samen met je vrienden met een festivalbus rechtstreeks naar Vunzige Deuntjes Festival gebracht te worden? En na afloop ook weer veilig thuis te worden gebracht? Dit kan met Busje Delen. Busje Delen heeft verschillende ophaallocaties over heel Nederland waar je uit kan kiezen, zolang je op tijd bent bij de locatie regelen wij de rest. Dan kun jij tijdens je reis al genieten van de festival dag en kan je tot het einde genieten van Vunzige Deuntjes Festival zonder te stressen over het vervoer naar huis.

Bekijk nu!

Welcome To The Future 2020 - Evenementen Info

Van allerlei House en Techno muziek kunnen genieten op Welcome to the Future Festival deze zomer. Daar heb je toch zin in? Maar wat nou als je rechtstreeks vervoer kon krijgen naar Welcome to the Future Festival met al je vrienden en kon feesten tot het einde van het festival. En bovendien ook weer rechtstreeks vanaf het festival naar huis kon, omdat er een bus op je wacht? Dit is mogelijk met de service van Busje Delen. Wij verzorgen rechtstreekse reizen vanaf verschillende steden in Nederland naar onder andere Welcome to the Future Festival.

Bekijk nu!

Wildeburg 2020 - Evenementen Info

Wildeburg Festival komt er weer aan, lekker op avontuur en dansen in de magische bossen van dit festival. Tijdens zo’n vet festival wil je natuurlijk heerlijk los kunnen gaan en niet hoeven te stressen over vervoer met de NS of auto. Was er maar zoiets als een festivalbus die je ophaalt bij een gunstige locatie voor jou en je na het Wildeburg Festival ook weer veilig thuis brengt. Wacht eens even, dat is er ook! Het heet Busje Delen. Busje Delen heeft verschillende ophaallocaties over heel Nederland waar je uit kan kiezen. Nadat je helemaal brak van al het feesten bent komen wij je ophalen en zetten je weer thuis af.

Bekijk nu!